Pages Menu
Facebook
Categories Menu

2019 – Nestje van SHCHebetunia Serenkiy Bochok & Maksim Dar’inskij

Op 11 april zijn de kittens geboren van Betunia (SHCHebetunia Serekiy Bochok) en Maksim Dar’inskij! Hieronder ziet u een foto van Betunia en Maksim.

Betunia   Maksim
   

Meer informatie over Betunia kunt u hier vinden. En meer informatie over Maksim kunt u hier vinden.

De stamboom van het nest kunt u hier vinden. Het inteeltpercentage is 0 procent over tien generaties


De kittens:

Newton Nikolai
Klik hier voor meer foto’s Klik hier voor meer foto’s
Naya
Nika
Klik hier voor meer foto’s Klik hier voor meer foto’s

Onze kittens groeien op in een druk gezinsleven met twee jonge kinderen en een hond. We hebben poezen met een geweldig lief, zacht en stabiel karakter. De kittens zijn natuurlijk nog ondeugend en speels op het moment als ze hier verhuizen, maar zullen een goede basis mee krijgen. Een basis aan liefde, goede voeding en regels bij ons in huis. We geven ze hier een zo goed mogelijke start en zullen na de verhuizing bereikbaar blijven voor vragen en ondersteuning.

De kittens verhuizen als ze ongeveer 13 weken zijn (rond 9 juli 2019). Ze zullen dan zijn gechipt, twee keer ingeënt en uitgebreid onderzocht door onze kundige dierenarts. U krijgt een mooi stamboom mee, een kittenpakket met verrassingen en een vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring van de dierenarts. Ook geven we een kopie mee van alles testresultaten op (erfelijke) aandoeningen van beiden ouderdieren.

De ouderdieren zijn uitgezocht op gezondheid en karakter.