Pages Menu
Facebook
Categories Menu

2017 – Nest van Shchebetunia Serenkiy Bochok & Geroy-Fram Fialka

Op 8 april 2017  hebben SHCHebetunia (Betunia) Serenkiy Bochok en Geroy-Fram Fialka kittens gekregen! Ze mogen vanaf 8 juli verhuizen. Hieronder ziet u een foto van de ouders Betunia en Geroy.


Betunia                                                                                        Geroy

Meer informatie over Betunia kunt u hier vinden. En meer informatie over Geroy kunt u hier vinden.

De stamboom van het geplande nest kunt u hier vinden. Het inteeltpercentage is 0,09 procent.

Zowel Betunia als Geroy zijn gescreend op HCM bij een door pawpeds erkende specialist, met gewenste uitslagen tot gevolg. Geroy zal in mei voor een tweede keer een HCM-onderzoek krijgen. Dit proberen we tot op oudere leeftijd te doen, omdat het dan pas een betrouwbaar beeld geeft bij goede uitslagen. Verder zijn ze beiden (recentelijk) onderzocht op: FIV. FeLV, bloedgroep, PKD en CIN. De ouders hebben ook een uitbreid DNA-onderzoek gedaan naar diverse afwijkingen. Er zijn hierbij geen afwijkingen aangetroffen. Kopieën van testresultaten worden aan toekomstige kitteneigenaren meegegeven.


Onze kittens groeien op in een druk gezinsleven met twee jonge kinderen. We hebben poezen met een geweldig lief, zacht en stabiel karakter. De kittens zijn natuurlijk nog ondeugend en speels op het moment als ze hier verhuizen, maar zullen een goede basis mee krijgen. Een basis aan liefde, goede voeding en regels bij ons in huis. We geven ze hier een zo goed mogelijke start en zullen na de verhuizing bereikbaar blijven voor vragen en ondersteuning.

De kittens mogen verhuizen als ze ongeveer 13 weken zijn. Tussen 8 en 17 juli mogen ze naar hun nieuwe adres. Ze zullen dan zijn gechipt, twee keer ingeënt en uitgebreid onderzocht door onze kundige dierenarts. U krijgt een mooi stamboom mee, een kittenpakket met verrassingen en een Europees paspoort. Ook geven we een kopie mee van alles testresultaten op (erfelijke) aandoeningen van beiden ouderdieren.

De ouderdieren zijn uitgezocht op gezondheid en karakter.


Het volledige nest:

Jente Soerikova, black torbie with white poesje


Klik hier voor meer foto’s van Jente.
*verhuisd*

Jos Soerikov, black tabby with white katerje


Klik hier voor meer foto’s van Jos.
*verhuisd*

Jay Soerikov, black tabby with white katerje


Klik hier voor meer foto’s van Jay.
*verhuisd*