Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Cattery

Cattery Sibanna fokt sinds 2005 met passie en veel liefde siberische katten. Speerpunten in het fokbeleid zijn gezondheid en karakter. Mijn uitdaging is om siberen uit gezonde lijnen te fokken die voldoen aan de rasstandaard zoals die bij oprichting van het ras is bedoeld. We hebben ondertussen bewezen dat dit haalbaar is. En daar zijn we natuurlijk trots op! Dit vergt namelijk heel wat stamboomonderzoek en onderzoek naar gezondheid van siberische katten.

Naast siberische katten met een traditionele stamboom, fokken we katten die geschikt zijn als therapiekat of emotional support animal. De laatste jaren hebben we daar meerdere gezinnen blij mee kunnen maken. Ons voornemen is om dit door te zetten!

Onze siberen draaien mee in het gezinsleven. Wij kunnen extra tijd en aandacht aan opvoeding en socialisatie besteden, doordat de cattery echt klein is. Dit doen wij dan ook met veel plezier. Ik kan oprecht zeggen dat we ervaring hebben in het opvoeden en socialiseren van kittens. Ik probeer de kittens een zo goed mogelijke start te geven en hoop dat dat daarna wordt voortgezet. Als u een kitten van onze cattery heeft, hoop ik zo af en toe te horen hoe het gaat. Ik help u graag als u hulp wenst bij de opvoeding van uw kitten of volwassen sibeer.

De aanschaf van een poezenmaatje is niet zomaar iets. Het is als het goed is: bijzonder, mooi en een keuze voor de lange termijn. Deze website biedt u nuttige informatie aan voor het uitzoeken van een kitten.

Veel kijkplezier op deze website!

Cattery Sibanna
Anna Schrotenboer