Pages Menu
Facebook
Categories Menu

2018 – Nestje van Hisolda & Norm

Hoera! Op 10 april is het nestje van Hisolda Gontsjarova Sibanna en Vintermarkens Norm Chiornij geboren! Hieronder ziet u een foto van Hisolda en Norm.

Er zijn geen kittens beschikbaar meer.

Hisolda Norm
   

Meer informatie over Hisolda kunt u hier vinden. En meer informatie over Norm kunt u hier vinden.

De stamboom van het nest kunt u hier vinden. Het inteeltpercentage is 0,8 procent over tien generaties.


Onze kittens groeien op in een druk gezinsleven met twee jonge kinderen. We hebben poezen met een geweldig lief, zacht en stabiel karakter. De kittens zijn natuurlijk nog ondeugend en speels op het moment als ze hier verhuizen, maar zullen een goede basis mee krijgen. Een basis aan liefde, goede voeding en regels bij ons in huis. We geven ze hier een zo goed mogelijke start en zullen na de verhuizing bereikbaar blijven voor vragen en ondersteuning.

De kittens verhuizen als ze ongeveer 13 weken zijn. Dat is rond 10 juli. Ze zullen dan zijn gechipt, twee keer ingeënt en uitgebreid onderzocht door onze kundige dierenarts. U krijgt een mooi stamboom mee, een kittenpakket met verrassingen en een vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring van de dierenarts. Ook geven we een kopie mee van alles testresultaten op (erfelijke) aandoeningen van beiden ouderdieren.

De ouderdieren zijn uitgezocht op gezondheid en karakter.


De kittens:

Louis, blue tabby male
Lewin, creme tabby male
Gereserveerd Gereserveerd
Klik hier voor meer foto’s Klik hier voor meer foto’s
 
Lennox, black tabby with white male 
 
Gereserveerd  
Klik hier voor meer foto’s